Hartvig Gruppen A/S

Hartvig Gruppen A/S er din garant for solidt professionelt håndværk. Vi udfører høj kvalitet indenfor både tømrer-, snedker- og malerarbejde, og vi går aldrig på kompromis med vores faglighed – både ude hos kunden og hjemme på værkstedet.

Vores tømrere, snedkere og malere klarer både store projekter og mindre opgaver, og vi står også gerne for totalentreprisen.

Vi imødekommer dine behov

Hartvig Gruppen A/S har en fleksibel og flad organisation. Det betyder, at vores tømrere, snedkere, malere og murere, alle ser muligheder fremfor begrænsninger, så vi altid kan imødekomme kundernes behov og ønsker.

Det hele startede som en enkeltmandsfirma i 2010. Siden er vi gennem gode anbefalinger og kunderelationer stille og roligt vokset, så vi i dag er ca. 30 engagerede tømrere, snedkere, malere, murere, og administrative medarbejdere.

Vigtige grundværdier.

Vi arbejder efter en række grundværdier, som går gennem hele vores organisation. Troværdighed og ordentlighed skal derfor skinne igennem alt vores arbejde.

Det betyder, at uanset om kunden møder vores tømrere, snedkere, malere og murere, så møder de altid en professionel og ordentlig medarbejder.

Hartvig Gruppen A/S er en stor enhed, som arbejder sammen for at levere kvalitet. Vi arbejder derfor efter en rød tråd, så kunden altid oplever den samme høje service ude på pladsen.

Vi tager ansvar.

Alle vores tømrere, snedkere, malere og murere, har derfor alle ens uniformer. De er høflige og velsoignerede, og de sørger i det hele taget for en professionel fremtoning. De afleverer selvfølgelig også altid det endelige resultat pænt og ryddeligt.

Hartvig Gruppen A/S tager også ansvar for de næste generationer af tømrere, snedkere, malere og murere. Vi har altid 3-4 lærlinge, og vi sørger også for, at vores tømrere, snedkere, malere og murere, altid er opdaterede på de bedste materialer og nyeste teknikker.

Vi er naturligvis medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti.

    

Igen i år støtter vi

Skriv til os.

Send os din besked via formularen. Vi svarer hurtigst muligt